FIFO.GR | Απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα ‘Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη’
9497
post-template-default,single,single-post,postid-9497,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα ‘Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη’

'Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ Βασίλη'

‘Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ Βασίλη’

Απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα ‘Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη’

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός, το νέο παιδικό βιβλίο του Μάκη Τσίτα με τίτλο «Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη», με εικονογράφηση της Ζωής Λούρα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο πρωτότυπο με πολύ χιούμορ και φαντασία. Θέμα του η συμπεριφορά των παιδιών απέναντι στον Αϊ-Βασίλη.

«Ο Αϊ-Βασίλης είναι γέρος, με παραπανίσια κιλά, δουλεύει συνέχεια και κουράζεται πολύ. Κι όμως κάθε μα κάθε χρόνο έρχεται χαμογελαστός και κεφάτος σε όλα τα σπίτια για να φέρει δώρα. Αλλά αυτό δεν το εκτιμούν πολλά παιδιά και δυστυχώς τον ταλαιπωρούν…

Αν εσύ δεν είσαι ένα από αυτά τα παιδιά και θέλεις πραγματικά να διευκολύνεις  τον Αϊ-Βασίλη στη δουλειά του, τότε διάβασε αυτό το ξεκαρδιστικό βιβλίο και ακολούθησε με προσοχή τις συμβουλές του».

Η συγγραφέας και κριτικός Ελένη Χωρεάνθη, γράφει πως είναι «ένα σοφά παιδαγωγικά και ψυχολογικά διαρθρωμένο, καλοφτιαγμένο τυπογραφικά βιβλίο με υπέροχες ζωγραφιές που δίνουν τη δική τους διάσταση και ομορφιά στο ωραίο, απλό, εύληπτο και πολύ ενδιαφέρον κείμενο. Ένα ευχάριστο και πανέμορφο βιβλίο που απλά, αβίαστα και ευχάριστα δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα της καθημερινότητας των παιδιών».

Η φιλόλογος και κριτικός βιβλίου Ανθούλα Δανιήλ σημειώνει: «Ο Τσίτας έκανε τον εικοσάλογο του καλού παιδιού, δηλαδή έναν κατάλογο με είκοσι οδηγίες, σαν εκείνους των αρχαίων νομοθετών και διακριτικά, τρυφερά, χαριτωμένα έδωσε συμβουλές στα παιδάκια. Συμβουλές για την πλεονεξία, παραδοξολογία, απληστία, αδιακρισία, ακαταστασία, αγένεια, κακία, αχαριστία και ορθογραφία».

Τέλος η συγγραφέας και δημοσιογράφος Τιτίνα Δανέλλη γράφει: «Υπάρχει, άραγε, ο Αϊ-Βασίλης;  Υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν παιδιά και όσο υπάρχουν συγγραφείς όπως ο Μάκης Τσίτας, που βρίσκει έναν τόσο γοητευτικό τρόπο να υπενθυμίζει την  άφιξή του».

Βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=FBvm7BSr00o

Μάκης Τσίτας

Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη

Εικονογράφηση: Ζωή Λούρα

ISBN: 978-960-496-873-2

Σελ.: 48

Τιμή: 11,99 € –

Σχήμα: 21,5 Χ 29, Δεμένο

Μάκης Τσίτας

Μάκης Τσίτας

Ζωγραφιά απο το βιβλίο

Ζωγραφιά απο το βιβλίο

No Comments

Post A Comment