FIFO.GR | “Ο Τόνις στον Πλάνετ Μπανάνα” από 23/11 στο Fuzz Club
293502
post-template-default,single,single-post,postid-293502,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

“Ο Τόνις στον Πλάνετ Μπανάνα” από 23/11 στο Fuzz Club

toni-sfinos-planet-bananaEπιτέλους εσήμανε η ώρα, οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα, μεγάλες συγκινήσεις προσμένουμε, οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα, ώρε μάνα μου τι ζούμε, οι ομογενείς από την Μπανγκόνγκ μέχρι τις Ματσατσούτσετς επιστρέφουν για να δώσουν το παρόν, ενώ οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα… Είμεθα στην ανάποδη θέση, πλέον, να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της χειμερινής σεζόνς! (ήχοι από χαρμόσυνες καμπάνες που χτυπούν χαρμόσυνα).

Κυριές και κύριοι, χωρίς δισταγμό και τακτ, μετά από καλοκαιρινό ακτιβισμό κατά της λειψυδρίας και αφού μαζέψαμε εμπειρίες, υπογραφές και ακρίδες σε βαζάκια, περίτρανα δηλώνουμε οτι o Διαγαλαξιακός Κομάντερ, ο Αστροναύτης του Έρωτα, ο Ρουκέτας, ο Αστερισμός του Φλέρτ, ο Μπύραυλος της Αμαρτίας, ο Κομήτης του Χάλε-ι Γκάλε-ι, ο Δορυφόρος του Πλανήτη Ρομάτζο, ο Νότιος Σέλας, ο Πρίγκηπας της ΝΑSAΣ, ο Τόνις ο Σφήνος, βάζει υποψηφιότητα στο μονοπρόσωπο διαγωνισμό «Μάγκας την χρονιάς ρέι» με το διαπλανητικό ελληνικό κινηματογραφικό μελοδραματικό show εξτραβαγκάνζα : “Ο Τονις στον Πλάνετ Μπανάνα” (ή αλλιώς: “Η οδύσσεια ενός φιλήδονου οικοδόμου από τα άδυτα της μπετονιέρας στα άδυτα του διαστήματος”).

The story so far : Αφήνωντας στο δεξί του χέρι το νεφέλωμα του Γκλίτερ, αποφεύγοντας με μεγάλη χάρη τις διάττουσες ντισκόμπαλες και γλιστρώντας μέσα από μαύρες και ροζ τρύπες (μμμμ….), το ΜOUSTASH ΙΙ το σέξυ διαστημόπλοιο του Toni, καταφέρνει με ελιγμούς και χωρίς λυγμούς να προσεγγίσει τεχνιέντως (πςς) τις συντεταγμένες όπου φημολογείται πως αιωρείται ο μυθικός πλανήτης Μπανάνα !

Πλαισιωμένος από το 6μελές ( λές? ) πλήρωμα αγγαρειομάχων λεγεωνάριων αστρομαχητών PLAYMATES, ο Τόνις με το μανιτζέβελο πηδάλιο του φτάνει στο μεταίχμιο (πςς) των στενών επαφών 4ου τύπου, τσουτσουρώνοντας εξτρατερέστιαλ τσικάκια και σεξωγήινα όντα με περίεργα κωδικά ονόματα όπως VERONICA και LOLA – LOLA.

Υ.Γ Αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει ο οικοδόμος με τον Κομάντερ, το πατόφτυαρο με το διαστημόπλοιο και το πιλοφόρι με την τηλεμεταφορά , μη χάσετε τα επόμενα επεισόδια από….

23/11 και κάθε Saturdayς στο FUZZ.

Doors Open 22.30
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 15 ευρώ με ποτό
ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ: 110 ευρώ / 4 άτομα

No Comments

Post A Comment