FIFO.GR | Εικαστική έκθεση “ΑΝΑΠΝΟΕΣ” – Εγκαίνια
721
post-template-default,single,single-post,postid-721,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Εικαστική έκθεση “ΑΝΑΠΝΟΕΣ” – Εγκαίνια

Εισπνοή – εκπνοή, εισπνοή – εκπνοή… Συνθέτουν την αναπνοή, λειτουργία του οργανισμού φυσική, χωρίς σταματημό. Μέσα από την αναπνοή αποκαλύπτεται η ίδια η ύπαρξη. Η κάθε ανάσα υπενθυμίζει την ενέργεια και την κίνησή μας. Ένα ατελές ταξίδι προς την τελείωση. Κι όμως σήμερα κάποιοι μας λένε να κρατήσουμε την αναπνοή μας για να μπορέσουμε ν’αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες των καιρών.

Τα CReatures έφτ…ασαν και είναι ασυμβίβαστα με αυτή τη λογική. Σας καλωσορίζουν στη δική τους διάσταση. Σας μεταφέρουν τη δική τους ενέργεια και κλείνουν το μάτι εναλλακτικά σε όσα συμβαίνουν γύρω τους. Κοιτούν προς την κατεύθυνση που τους δείχνει η επιθυμία τους για καινοτομία και η αγάπη τους για δημιουργία. Διοργανώνουν κι επιμελούνται την καλλιτεχνική έκθεση ‘ΑΝΑΠΝΟΕΣ’ με σκοπό να προβάλλουν τη δύναμη όσων ξέρουν ν’αντιστέκονται και συνεχίζουν να δημιουργούν. Δέκα καλλιτέχνες σε δέκα δωμάτια με σκοπό η ζωγραφική, η φωτογραφία, η γλυπτική, ο χορός, η χαρακτική, το video animation και η κινηματογράφηση να βρουν καταφύγιο.

Τα CReatures απευθύνονται σε ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα, που κάθε μέρα δημιουργούν τον κόσμο που έχουν ονειρευτεί ανατρέποντας ό,τι τους περιορίζει. Έχουν πάντα σαν οδηγό τους το δικαίωμα να ονειρεύονται.

Εικαστική Έκθεση "αναπνοές - breathes"

Εικαστική Έκθεση "αναπνοές - breathes"


Εγκαίνια
Πέμπτη στις 8:30 μ.μ. – 30 Οκτωβρίου στις 8:30 μ.μ.

Τοποθεσία
Χώρος Τέχνης: TAF, ΝΟΡΜΑΝΟΥ 5, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Είσοδος ελεύθερη
CReatures
info@creatures.gr
6972025364
6932199281

The Art Foundation

info@theartfoundation.gr
2103238737

Πηγή: http://www.creatures.gr

Πέμπτη στις 8:30 μ.μ. – 30 Οκτωβρίου στις 8:30 μ.μ.
No Comments

Post A Comment