FIFO.GR | Η κινηματογραφική ταινία ‘Χίτσκοκ’ κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 7 Φεβρουαρίου
18037
post-template-default,single,single-post,postid-18037,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Η κινηματογραφική ταινία ‘Χίτσκοκ’ κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 7 Φεβρουαρίου

Χίτσκοκ

Χίτσκοκ

Η κινηματογραφική ταινία ‘Χίτσκοκ’ κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 7 Φεβρουαρίου

Μετά από ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Πικάσο και ο Νίξον, το ιερό τέρας της υποκριτικής Άντονι Χόπκινς ενσαρκώνει τον πιο σημαντικό, ίσως, σκηνοθέτη όλων των εποχών και αναμφισβήτητο «Μάστερ του σασπένς», τον Άλφρεντ Χίτσκοκ. Η ταινία «Χίτσκοκ», σε σκηνοθεσία Σάσα Τζερβάζι (σεναριογράφου του «The Terminal»), επικεντρώνεται στη σχέση του μεγάλου δημιουργού με τη γυναίκα του Άλμα, την οποία υποδύεται η Έλεν Μίρεν (Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου στο «The Queen»), και εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Ψυχώ».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται την Τζάνετ Λι, μία από τις ηθοποιούς που ενσάρκωσαν στην εντέλεια την κλασική χιτσκοκική πρωταγωνίστρια: ξανθιά, ψυχρή, πανέμορφη και διαταραγμένη, ενώ στο ρόλο που έκανε διάσημο τον Άντονι Πέρκινς, συναντάμε τον Τζέιμς Ντ’ Άρσι («W.E»). Το καστ συμπληρώνουν οι Τζέσικα Μπιλ («The Illusionist»), Τόνι Κολέτ («Little Miss Sunshine») και Ραλφ Μάτσιο («Karate Kid»).

No Comments

Post A Comment