FIFO.GR | Οι Brujeria, οι Progress Of Inhumanity και οι Mortal Torment στο Kyttaro Live – Σάββατο 22/12/12
9267
post-template-default,single,single-post,postid-9267,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Οι Brujeria, οι Progress Of Inhumanity και οι Mortal Torment στο Kyttaro Live – Σάββατο 22/12/12

Brujeria

Brujeria

Οι Brujeria, οι Progress Of Inhumanity και οι Mortal Torment στο Kyttaro Live – Σάββατο 22/12/12

Οι BRUJERIA δημιουργήθηκαν το 1989 από τους Juan Brujo, Fantasma, Billy Gould (μπασίστας των FAITH NO MORE) και τον Dino Cazares (περίπου το διάστημα εκείνο ξεκινούσε την καριέρα του και με την άλλη του μπάντα, τους FEAR FACTORY), με σκοπό να παίξουν όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπα και επιθετικά!!! Άλλωστε στον ήχο τους μπορεί εύκολα κανείς να διακρίνει τα χαρακτηριστικά κοφτά, groovy και επιθετικά riffs του Cazares, ενώ οι επιρροές των διάσημων μελών που συμμετέχουν και που συμμετείχαν κατά το παρελθόν, είναι διάχυτες στο ιδιαίτερα πετυχημένο και πορωτικό μείγμα που φέρει στοιχεία από grind, thrash metal, death metal και hardcore, ενώ οι στίχοι είναι γραμμένοι και τραγουδισμένοι εξ’ ολοκλήρου στα Ισπανικά, από τους δύο (!!) frontmen της μπάντας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα επιτυχημένο και συνάμα ακραίο, τόσο ηχητικά όσο και στιχουργικά, “All Star”, πολυεθνικό εδώ και αρκετό καιρό, συγκρότημα, που για πολλά χρόνια βρισκόταν (και ακόμα βρίσκεται) υπό την στέγη της Ολλανδικής Roadrunner Records, σημειώνοντας σημαντικές πωλήσεις, και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού τα μέλη του δεν ήθελαν να περιοδεύουν, να δίνουν συνεντεύξεις, να αποκαλύπτουν τα πραγματικά τους ονόματα και να φωτογραφίζονται δίχως να καλύπτουν τα πρόσωπα τους με μαντήλια. Μεγάλο εμπόδιο στο να περιοδεύουν βέβαια, αποτελούσαν (και ακόμα αποτελούν) οι υποχρεώσεις των μελών τους με τις υπόλοιπες μπάντες στις οποίες έπαιζαν, κάτι που τα τελευταία χρόνια, προς όφελος των οπαδών, έχει αρχίσει σταδιακά να αλλάζει. Βέβαια οι εμφανίσεις τους είναι ακόμα λίγες μεν, θανατηφόρες και γεμάτες ενέργεια δε!!! Στα πλαίσια λοιπόν της επερχόμενης μίνι Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, θα περάσουν και από την χώρα μας για πρώτη φορά και θα σπείρουν τον πανικό!!! Μια πραγματικά σπάνια “All Star” εμφάνιση, που κανένας οπαδός του ακραίου ήχου δεν θα πρέπει να χάσει!!!

Την συναυλία θα ανοίξουν δύο από τις καλύτερες εγχώριες μπάντες του είδους, οι MORTAL TORMENT και οι PROGRESS OF INHUMANITY.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει:

Ticket House,

Public,

Rhythm Records  Musicland

Ticket House (Θεσσαλονίκη)

Online: www.ticketpro.gr και www.viva.gr

Ώρα έναρξης: 20:00

Τιμή εισιτηρίου: 20 Ευρώ

No Comments

Post A Comment