FIFO.GR | Οι RBMA, Black Athena&Runner παρουσιάζουν τον Zed Bias για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα στον Μικρόκοσμο
19166
post-template-default,single,single-post,postid-19166,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Οι RBMA, Black Athena&Runner παρουσιάζουν τον Zed Bias για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα στον Μικρόκοσμο

Zed Bias

Zed Bias

Οι RBMA, Black Athena&Runner παρουσιάζουν τον Zed Bias για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα στον Μικρόκοσμο 

Μετά την απόλυτη επιτυχία-πάρτy-roadblock στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη στο Μικρόκοσμο με Falty DL και με τη βοήθεια του καλύτερου ‘κινητού’ custom made sound system της Αθήνας (348 crew stand up!), οι Black Athena & ο Runner επιστρέφουν στον ίδιο χώρο για το 2ο από τα 3 πολύ πολύ special events φέτος..

Ανεβάζουν ταχύτητα και -επιτέλους- φέρνουν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και για 1η φορά στην Ελλάδα ενα ζωντανό και timeless θρύλο της Αγγλικής και ταυτόχρονα παγκόσμιας σκηνής, ο οποίος εν έτει 2013 είναι πιο relevant από σχεδόν τα πάντα εκεί έξω με ένα μεγάλο αριθμό επικείμενων κυκλοφοριών σε labels όπως το πλέον ‘αλεξίσφαιρο’ Swamp81, η Tru Thoughts, κ.α. και με guest DJ slots από την Κροατία και τα Outlook & Dimensions φεστιβάλ μέχρι τo Warehouse Project στο Manchester.

Μιλάμε για τον Zed Bias aka Maddslinky από το αγαπημένο Manchester ο οποίος μετράει σχεδόν 2 δεκαετίες εμπειρίας production/engineering/DJing/singles/LPs και επιτυχιών σε global επίπεδο. Από τα τεράστια 2-step grooves 12 χρόνια πριν που τα ‘τραγουδάνε’ σε όλο το μήκος και πλάτος του πλανήτη ακόμα και σήμερα (βλέπε π.χ. Neighbourhood/I feel good, good, good!), το φοβερό του πέρασμα από την Broken Beat σκηνή σαν Maddlisnky στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας μέχρι και το εκπλητκικό come back ή αλλιώς total recall του, μέσω του Loefah και του Swamp81 to 2011 που έχει ξανα εκτοξέυσει τον Zed σε μία ολόφρεσκια ελειπτική τροχιά γύρω από το house, το garage και το techno σε σημείο που και τα 3 είδη αναπροσδιορίζονται σε κάτι ενιαίο με το μοναδικό δικό του άγγιγμα ώς παραγωγός. Η μουσική του παίζεται από πάρα πολλούς μεγάλους παίκτες εκεί έξω και τα DJ sets του αποτελούν special missions, tailor made για χορό αλλά και ουσία ταυτόχρονα, γεμάτα riddims & χαμηλές συχνότητες.. Who-Can-Hear-Must-Feel φάση >>

Οι Black Athena & o Runner περιμένουν πως και πως να ανοίξουν τον Zed στο αγαπημένο sweat box που είναι το φουαγιέ του Μικρόκοσμου, μιας και το συγκεκριμένο event αποτελεί ορόσημο για την Αθήνα και τα parties που αυτή η παρέα στήνει από καιρό σε καιρό.

Όλα τα παραπάνω από τις 23.30 και μετά με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ & crisis prices στο bar του φουαγιέ

WE’RE GOING IN
Με την υποστήριξη του Red Bull Music Academy.
www.redbullmusicacademy.com
Μικρόκοσμος
Συγγρού 106, Κουκάκι
No Comments

Post A Comment