FIFO.GR | Οι Trashformers στο KOO-KOO στις 25 Δεκεμβρίου 2012
9541
post-template-default,single,single-post,postid-9541,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Οι Trashformers στο KOO-KOO στις 25 Δεκεμβρίου 2012

Trashformers

Trashformers

Οι Trashformers στο KOO-KOO στις 25 Δεκεμβρίου 2012

Επιτέλους φτάνει 25 Δεκεμβρίου και ξυπνάς με χαμόγελο, γιατί πέρα από το οικογενειακό τραπέζι που θα πας και θα φας σαν το βόα, έχεις κανονίσει για το βράδυ να πας στο Χριστουγεννιάτικο Party των TRASHFORMERS!

Αφού έχεις λιώσει στις σόδες και έχεις πει Χρόνια Πολλά σε 10.000 άτομα πέφτεις για χειμερία νάρκη που θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 ώρες.

Ξυπνάς και μπαίνεις και ξαναδιαβάζεις το μήνυμά του event, αυτό ακριβώς εδώ, για να ακολουθήσεις τις οδηγίες με τα Dress Code και αυτά τα περίεργα που κάνουν αυτοί οι αναθεματισμένοι… δεν θέλεις να σκάσεις και να είσαι η/ο ξενέρωτος της παρέας! Ξαναδιαβάζεις λοιπόν:

Ανήμερα τα Χριστούγεννα 25 Dec, το ΚΟΟΚΟΟ φιλοξενεί για άλλη μια φορά τους TRASHFORMERS για ένα μεγάλο εορταστικό Trash Show, ίσως το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ (μέχρι στιγμής) !

Μια νύχτα όπου που θα νιώσουμε τα Χριστούγεννα όπως ακριβώς μας έχουν λείψει. Μελωδίες και video θα μας ταξιδέψουν σε εκείνες τις αναμνήσεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σαν δώρα που ανυπομονούμε να τα ανοίξουμε πριν από την Πρωτοχρονιά.
Σε πρώτη εμφάνιση η ζωντανή μπάντα των Trashformers, έρχεται να τζαμάρει χριστουγεννιάτικους ήχους (και όχι μόνο), ολοκληρώνοντας μια απρόβλεπτα όμορφη Trash βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Dress Code:
Semi posh… ψιλο-κυριλέ ρε παιδί μου!
Δεν χρειάζεται να μπει κανένας σε έξοδα! Ένα ψιλοκυριλέ φορεματάκι ή ένα tuxedo το έχουμε όλοι μας!

Τιάρες, μανικετόκουμπα, καπέλα με βέλο, σμόκιν, νο σμόκιν, γραβάτες, παπιγιόν, κλπ.!!!

Σας περιμένουμε για το πιο, underground, κυριλέ, χριστουγεννιάτικο, TRASH SHOW όλων των εποχών

Πόρτες 23:30

Είσοδος 10€ με ποτό

KOOKOO Live Music Bar,

Ιάκχου 17, Γκάζι

τηλ. 210 3450930

http://www.kookoo.gr

No Comments

Post A Comment