FIFO.GR | Αρχέλων: Ο εθελοντισμός γιορτάζει!
2589
post-template-default,single,single-post,postid-2589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1
Εθελοντές Αρχέλων

Αρχέλων: Ο εθελοντισμός γιορτάζει!

16.500 εθελοντικές εργασιο-ημέρες προσέφεραν φέτος 450 εθελοντές απ’ όλο τον κόσμο, στις προσπάθειες του ΑΡΧΕΛΩΝ, του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, για να προστατέψουν τις Caretta caretta και τα μικρά τους σε Κρήτη, Ζάκυνθο, και Πελοπόννησο.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού και οι εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ καλούν όλο τον κόσμο στο Κέντρο Διάσωσης για να τους δείξουν μέσα από ξεναγήσεις και ταινίες την δουλειά που κάνουν για τη σωτηρία των απειλούμενων χελωνών.

Το Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών που βρίσκεται πάνω στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας (στάση Τραμ: «Παλαιό Δημαρχείο»), θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 με ελεύθερη είσοδο για όλους. Από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 θα προβληθεί σειρά ντοκιμαντέρ για την προστασία των θαλασσίων χελωνών από τους εθελοντές του ΑΡΧΕΛΩΝ.

Ο φετινός εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού σηματοδοτεί και την δέκατη επέτειο του Παγκόσμιου Έτος Εθελοντισμού 2001 των Ηνωμένων Εθνών αλλά και το ξεκίνημα του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011.

Περιμένουμε όλους όσους θεωρούν τον εθελοντισμό μια μεγάλη κοινωνική αξία που πρέπει να διαδοθεί και να αναπτυχθεί, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στο Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.archelon.gr/ .

No Comments

Post A Comment