FIFO.GR | Ο Παύλος Τσιάντος στην Επί Τόπου Στροφή σε επανάληψη στο Β’ πρόγραμμα της ΕΡΤ την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012
9431
post-template-default,single,single-post,postid-9431,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Ο Παύλος Τσιάντος στην Επί Τόπου Στροφή σε επανάληψη στο Β’ πρόγραμμα της ΕΡΤ την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Παύλος Τσιάντος

Παύλος Τσιάντος

Ο Παύλος Τσιάντος στην Επί Τόπου Στροφή σε επανάληψη στο Β’ πρόγραμμα της ΕΡΤ την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Για τον Παύλο Τσιαντό  η απόλυτη κορυφή είναι το Έβερεστ. Για τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ είναι η απεξάρτηση και η πλήρης κοινωνική επανένταξη. Και στις δύο περιπτώσεις το ταξίδι είναι το ίδιο. Δύσβατο και τραχύ. Η κορυφή, όμως, έχει πάντα την ίδια αίσθηση. «Μια αίσθηση γαλήνης που δεν ανταλλάσσεται με όλα τα πλούτη του κόσμου».

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΑΝΤΟΣ, μετά από απαίτηση των ακροατών μας,  θα είναι και αυτή την Κυριακή για μια ώρα κοντά μας μέσα από τη συχνότητα του Β΄ Προγράμματος της ΕΡΤ  για να μας μιλήσει για την ανάπτυξη της σχέσης του με το βουνό, για το βαθύτερο νόημα της ορειβασίας και της κατάκτησης της κορυφής του Έβερεστ. Θα μας μιλήσει ακόμα για το διπλό του ρόλο ως ορειβάτη-σκηνοθέτη και την κοινή γραμμή μεταξύ ορειβασίας και τέχνης, καθώς και τα δυο είναι δρόμοι που ξεκινούν με το ίδιο έρεισμα: την προσωπική αναζήτηση.

Μην χάσετε την επανάληψη αυτής της εκπομπής που είναι αφιερωμένη στους Αγωνιστές της Ζωής, στους Κατακτητές της Κορυφής!

Παραγωγός: Γιάννα Τριανταφύλλη, με τη συμβολή προσωπικού, μελών και εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

 

ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Τ 210 8822122, 210 8814515

F 210 8842237

E info@kethea-strofi.gr

Wwww.kethea-strofi.gr

No Comments

Post A Comment