FIFO.GR | «Πιάσε τον Μάη με ένα ΑΛΜΑ»
7707
post-template-default,single,single-post,postid-7707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

«Πιάσε τον Μάη με ένα ΑΛΜΑ»

ΑΛΜΑ

Με το σύνθημα «Πιάσε τον Μάη μ’ένα ΑΛΜΑ» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ σας καλεί φέτος για δεύτερη χρονιά να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά στο Παλαιό Φάληρο στην είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Φλοίσβου δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 10:00 έως τις 22:00.
Ευωδιές και χρώματα της φύσης θα πλημμυρίσουν το περίπτερο του Συλλόγου μας !Υπέροχα γλαστράκια με φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια, workshop πρωτομαγιάτικων στεφανιών και πολλά άλλα !

Ελάτε στη γιορτή των λουλουδιών και αφήστε τις καρδιές σας να ανθίσουν σαν μικρά μπουμπούκια!

Τα έσοδα από το Πρωτομαγιάτικο Bazaar του Συλλόγου μας θα διατεθούν για τον πρώτο ξενώνα για παιδιά και νέους με αναπηρία στο Π.Φάληρο. Στηρίξτε την προσπάθειά μας! Το δικό μας όνειρο άνθισε αλλά χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια που θα του δώσει δυνατές ρίζες για να αναπτυχθεί!

Σας περιμένουμε!

«Η Άνοιξη, δροσιές γεμάτη,
καρτερεί μεσοκαμπής,
στ΄ ανθισμένο της παλάτι
Μάη μου, για να μπεις.
Δέξου φούχτες τα λουλούδια
απ΄ την πλούσια ποδιά.
Δέξου, Μάη, γλυκά τραγούδια
κι από τα παιδιά.»
Σ. Σπεράντσας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αριθμό απόφασης 4533/1996,εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Υ.Υ.Κ.Α. ενώ παράλληλα διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια (αρ.πρωτ.2815/01.03.2011).

Δημιουργήθηκε το 1996 από μια ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων – από το χώρο της Ειδικής Αγωγής – με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μέσω εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στόχο την ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.
Τα προγράμματα μας σκοπεύουν ευρύτερα στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη, την κοινωνική ένταξη και προάγουν την αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αναπηρία, στοχεύοντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας ενώ ταυτόχρονα αποφορτίζουν τους γονείς των παιδιών.
O Σύλλογος ΑΛΜΑ διοργανώνει αθλητικές ημερίδες (Ημερίδα Bowling, Παναττική) ,bazaar ευαισθητοποίησης του κοινού καθώς και συμμετέχει σε Συνέδρια με ομιλίες απο το ειδικό επιστημονικό προσωπικό του.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.almatop.blogspot.com

No Comments

Post A Comment