FIFO.GR | Πρόσκληση απο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” για τη λήξη του προγράμματος δημιουργικής Απασχόλησης «Μπορούμε μαζί» σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
19960
post-template-default,single,single-post,postid-19960,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Πρόσκληση απο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” για τη λήξη του προγράμματος δημιουργικής Απασχόλησης «Μπορούμε μαζί» σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ”

Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ”

Πρόσκληση απο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” για τη λήξη του προγράμματος δημιουργικής Απασχόλησης «Μπορούμε μαζί» σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Η εκδήλωση αφορά τη λήξη του προγράμματος δημιουργικής Απασχόλησης «Μπορούμε μαζί» σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου που πραγματοποιήθηκε σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Παλαιού Φαλήρου μέσω του Υπουργείου Εργασίας( Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα) και αφορά παιδιά με ή χωρίς αναπηρία. Το πρόγραμμα ήταν δωρεάν για όλα τα παιδιά ενώ σε αυτό εργάστηκαν 33 άτομα με σύμβαση εργασίας 5 μηνών.

Με την εκδήλωση αυτή θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε το έργο του Σωματείου μας και να δείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν και Μη κυβερνητικές Οργανώσεις που αξιοποιούν στο έπακρο αυτά που τους προσφέρονται προς όφελος των πολιτών και χωρίς εταιρικό κέρδος.

Η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου(Τερψιχώρης 51 & Αρτέμιδος) στην οποία θα παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο ένω θα προσκληθούν φορείς, σχολεία, γονείς , παιδιά και εκπρόσωποι των υπουργείων.

Η εκδήλωση έχει οριστεί για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00-20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Π.Φαλήρου (Πολυχώρος).

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Υ.Υ.Κ.Α. ενώ παράλληλα διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια. Δημιουργήθηκε το 1996 από μια ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων – από το χώρο της Ειδικής Αγωγής – με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μέσω  εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στόχο την ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Τα προγράμματα μας σκοπεύουν ευρύτερα στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη, την κοινωνική ένταξη και προάγουν την αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αναπηρία, στοχεύοντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας ενώ ταυτόχρονα αποφορτίζουν τους γονείς των παιδιών.

O Σύλλογος ΑΛΜΑ διοργανώνει αθλητικές ημερίδες (Ημερίδα Bowling, Ημερίδα στίβου για παιδιά με και χωρίς αναπηρία) ,bazaar ευαισθητοποίησης του κοινού καθώς και συμμετέχει σε Συνέδρια με ομιλίες απο το ειδικό επιστημονικό προσωπικό του.

Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ

Μίλωνος 2, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας ,Παλαιό Φάληρο 17563

τηλ/φαξ: 210-9828150, 210-8664100

info@almatop.gr, www.almatop.blogspot.com,

 

No Comments

Post A Comment