FIFO.GR | Ρεμπέτικη Ελληνική και Τουρκική ψυχεδέλεια στο Taf την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου
12127
post-template-default,single,single-post,postid-12127,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Ρεμπέτικη Ελληνική και Τουρκική ψυχεδέλεια στο Taf την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου

Σουπερ Μάριο

Σουπερ Μάριο

Ρεμπέτικη Ελληνική και Τουρκική ψυχεδέλεια στο Taf την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου

Μοναδικό πάντρεμα αναλογικών ηχοχρωμάτων

«The true eastern psychedelic moogy music in your turntable…» Αυτή είναι η ατάκα που χρησιμοποιεί ο μουσικός παραγωγός και dj Σουπερ Μάριο για την καινούρια του δουλειά «Ψυχεδέλεια στην Ανατολή».

Πρόκειται για το νέο επτάιντσο δισκάκι της amola kalimba records το οποίο μας ταξιδεύει στον κόσμο της ρεμπέτικης Ελληνικής και Τουρκικής ψυχεδέλειας μέσα από ένα μοναδικό πάντρεμα αναλογικών ηχοχρωμάτων που θυμίζει καλές παλιές εποχές.

Ο Σούπερ Μάριο και η παρέα του θα παρουσιάσουν ζωντανά στο metamatic:taf τα μουσικά κομμάτια του δίσκου καθώς και καινούργια τραγούδια τα οποία πρόκειται να συμπεριληφθούν σε επόμενες δισκογραφικές δουλειές, χωρίς να λείψουν φυσικά και οι ψυχεδελικές διασκευές σε κομμάτια παλαιών ρεμπετάδων την Αμερικής.

Όταν μία eastern φαζαριστή κιθάρα με σερφ χαρακτήρα συναντά τους αναλογικούς ηλεκτρονικούς ήχους το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη οριενταλιστική ψυχεδέλεια.

Συμμετέχουν:

Σούπερ Μάριο (Danelectro Βellzouki κιθάρα, Μoog synthesizer, Phin ταϊλανδική κιθάρα),

Simone Mongelli (Κρουστά, Roland Drum Machine),

Στάθης Καμπύλης (Nord πλήκτρα),

Θανάσης Γκιουλέας (Fender ηλεκτρικό μπάσο),

Γιώργος Γρηγόρης (Φωνητικά)

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Διάρκεια Παρουσίασης: 03.01.2013

Διεύθυνση: Νορμανού 5, Αθήνα 105 55, μετρό Μοναστηράκι

No Comments

Post A Comment