FIFO.GR | Στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στη 1.00μμ, στους 103,7 η Εθνική μας Ομάδα ΠΟΛΟ Νεανίδων
19352
post-template-default,single,single-post,postid-19352,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στη 1.00μμ, στους 103,7 η Εθνική μας Ομάδα ΠΟΛΟ Νεανίδων

Η εθνική ομάδα Νεανίδων Πολο

Η εθνική ομάδα Νεανίδων Πολο

Στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στη 1.00μμ, στους 103,7 η Εθνική μας Ομάδα ΠΟΛΟ Νεανίδων

Τα Χρυσά μας Κορίτσια του υγρού στίβου, τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες του Πόλο που αήττητες κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αυστραλίας τον περασμένο Δεκέμβριο,  με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας παρουσιάζουν  αυτή την Κυριακή οι οικοδεσπότες της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ, η Χριστίνα και ο Γιουσούφ.

Στο στούντιο μαζί μας θα είναι η αδελφές Μπενέκου, Άλκηστις και Ιόλη καθώς επίσης ο προπονητής τους ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΡΦΕΣΗΣ, ο αρχιτέκτονας  της μεγάλης αυτής ομάδας που σαρώνει μετάλλια σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της επιτυχίας αυτής της  ομάδας νέων κοριτσιών; Σε μια συζήτηση  όπου οικοδεσπότες και καλεσμένοι  είναι συνομήλικοι που η κάθε πλευρά δίνει τον δικό της αγώνα, την δική της μάχη για να καταφέρει  το φαινομενικά ακατόρθωτο, η συζήτηση δεν μπορεί παρά να είναι γνήσια, αφτιασίδωτη, αποκαλυπτική και καθηλωτική.

Στο ένα μέτωπο ο αγώνας για την κατάκτηση της κορυφής  στο πόλο, στο άλλο  ο αγώνας για την κατάκτηση της ζωής, της αξιοπρέπειας γιατί τα ναρκωτικά σε εθίζουν στη νάρκη, την απραξία, την αδιαφορία.

Μια εκπομπή ξεχωριστή, διαφορετική, συναρπαστική!

Παραγωγός: Γιάννα Τριανταφύλλη, με τη συμβολή προσωπικού, μελών και εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στη 1.00μμ, στους 103,7

του β΄ προγράμματος της ΕΡΤ που μεταδίδεται πανελλαδικά και

μέσω διαδικτύου στο site: http://www.ert.gr/deytero

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο:210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:

www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi, www.twitter.com/ketheastrofi

No Comments

Post A Comment