FIFO.GR | Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Μισέλ Φάις «Κτερίσματα» απο τις Εκδόσεις Πατάκη
9308
post-template-default,single,single-post,postid-9308,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Μισέλ Φάις «Κτερίσματα» απο τις Εκδόσεις Πατάκη

Εκδόσεις Πατάκη

Εκδόσεις Πατάκη

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Μισέλ Φάις «Κτερίσματα» απο τις Εκδόσεις Πατάκη 

Σε μια συγκινητική και αισθητικά προσεγμένη βραδιά, με αθρόα προσέλευση, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα «Η άλλη Αρκαδία»  (όπου εκτέθηκαν έργα ερωτικής θεματικής από τη συλλογή του Σωτήρη Φέλιου) το νέο μυθιστόρημα του Μισέλ Φάις  «Κτερίσματα».  Το βιβλίο παρουσίασε ο κριτικός λογοτεχνίας Βαγγέλης Χατζηβασιλείου ο οποίος και συνομίλησε με τον συγγραφέα.  Οι ηθοποιοί Μαρία Καλλιμάνη και Αλεξία Καλτσίκη διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο.

Την εκδήλωση τίμησαν οι εικαστικοί: Χ. Μπότσογλου, Γ. Ρόρρης, Σ. Δασκαλάκης, Τ. Μανταβίνος,  Κ. Παπανικολάου, Κ. Ασαργιωτάκη, Μ. Βλαχάκη, κ.ά.  Οι πεζογράφοι Σωτήρης Δημητρίου και Στρατής Χαβιαράς, ο ποιητής Χάρης Βλαβιανός, ο μελετητής νεοελληνικής λογοτεχνίας και διευθυντής σπουδών στο Birmingham  Δημήτρης  Τζιόβας, η κριτικός λογοτεχνίας Ελισάβετ Κοτζιά, ο συνθέτης Νίκος Ξυδάκης, κ.ά.

www.patakis.gr

No Comments

Post A Comment